Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

MASK ANGEL BLUE

Cod produs: KV409
14.90 Lei
cantitate:
adauga in cos

Pentru cei care cred in lumea magica a ingerilor, in minuni si in miracole, in fapte bune si in gandire pozitiva.Masca de protecţie din bumbac. Confectionate din 2 straturi de bumbac. Sistem pentru o purtare confortabila.Masca este reutilizabila, se poate spăla, călca, steriliza, nu este de unică folosință. Adulți și copii. Mod de ambalare: folie

Cand plasati o comanda online, asigurativa ca alegeti marimea potrivita. Pentru a va alege mai usor marimea dumneavoastra puteti accesa tabelul de dimensiuni. Modelul are inaltimea 1.75 cm si poarta marimea RO - S

"Bumbac Spălare:
Bumbacul alb poate fi spălat la temperatura de 95 grade Celsius cu un detergent universal (este de preferat să se folosească detergent pudră pentru că acesta conține agenți de înălbire, în comparație cu detergentul lichid). Cu toate acestea, trebuie urmărite instrucțiunile de pe fiecare haină pentru a evita posibilitatea intrării la apă.
Bumbacul colorat trebuie spălat la temperaturi de până la 60 grade Celsius cu un detergent special pentru haine colorate pentru a evita decolorarea materialului.
Uscare:
Bumbacul poate fi uscat în uscătorul de rufe, fiind rezistent la temperaturi mari.
Călcare:
Bumbacul trebuie călcat la temperatură înaltă (al 3-lea nivel) folosind abur. Cel mai bine este ca haina să fie puțin umedă și călcată pe dos.