Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

SUMMER WINGS SS 2017

SUMMER WINGS Spring-Summer 2017

Aceasta colecție aduce cu ea o întoarcere in timp si spațiu cu 13 ani in urma cand verile le petreceam in atelierul tatălui meu unde se realizau colectii in serie limitată.
Sacouri, geci, mantouri, trenci, pantaloni, salopete sunt câteva dintre modelele pe care le-am dezvoltat in aceasta colectie. M-am întors la prima mea dragoste: confectie grea cu inspirație din linia barbateasca.

Noua colecție ARIPI DE VARA semnat KINGA VARGA este tonică si plină de culoare, de la roz fuxia la portocaliu, galben, degrade fin de la albastrul cerului la cobalt, nuanțe vii saturate numai uitându-te la ele te încarcă de energie si buna dispozitie.

Kinga Varga a creat special o grafica cu aripi de ingeri in degradeuri cromatice reprezentând prin culoare fiecare înger, pe care mai apoi, la transpus pe materiale prin imprimare digitală tafta, voal, tull, jerse fin din bumbac.
In aceasta colecție designerul abordează o direcție noua in gama ei de produse si anume cea de confectie grea.

Designerul ne surprinde cu paltoane subțiri de primăvara, trenciuri cu personalitate, sacouri de inspirație bărbătească, vesta lunga, rochii tricou, salopeta si nu in ultimul rând pantaloni in diverse forme si texturi.
Mereu in căutare de nou si inedit de aceasta data Kinga Varga a creat o noua textura in relief si anume împletitura manuala introdusă in țesătura materialului, obținând un aspect fronsat. Acest detaliu îl veti întâlni atât la rochii scurte si lungi cât si la tricouri.

Forma minimalista, detalii subtile, culori vibrante într-un cuvânt KINGA VARGA