Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

Scent of pirates, T/I 2006

"SCENT OF PIRATES" LA FESTIVALUL DE MODA DE LA IASI

Iasi, 27 mai 2006. Kinga Varga lanseaza astazi in cadrul Festivalului de Moda de la Iasi colectia de tricotaje "Scent of Pirates". Colectia este realizata in intregime din fire, produse de compania RIFIL si include 17 ansambluri vestimentare.

"Am dorit sa realizez o colectie de imagine pentru compania RIFIL, o colectie care reflecta in primul rand marea diversitate a firelor a caror gama, practic inepuizabila de finete, structura si coloristica mi-au oferit argumentele, mai mult decat suficiente, in realizarea conceptului de creatie. Am ales ca sursa de inspiratie lumea piratilor din dorinta de a sublinia libertatea creatoare speciala de care ma bucur ca designer de tricotaje: am posibilitatea de a crea atat materialul, cat si produsul finit" declara Kinga Varga.

Accesoriile colectiei sunt semnate Tarhuna Bijoux by Mihaela Tarhuna (bijuterii) si Sepala by Mihaela Glavan (incaltaminte). La dezvoltarea conceptului de creatie ce a stat la baza colectiei si-a adus contributia si Raluca Bumbac.


Fotograf: Dan Piersinaru, www.piersinaru.com