Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

Riviera, P/V 2009

Riviera

Exista cochilii care, puse la ureche, ne fac să auzim limpede, desluşit, glasul mării. Riviera 09 seamănă cu o astfel de cochilie - chiar dacă este, de fapt, o colecţie ale cărei piese nu ne fac să auzim marea, dar aproape că ne fac să o vedem. Tonurile ţinutelor, verdele lor marin, albastrul celest, oranjul asfinţiturilor, albul defilărilor fantastice de nori- toate cheamă în minte culorile unui spectacol unic, pe care numai din largul mării îl putem contempla

Costumele de baie Kinga Varga îmbie la mângâierea apei şi a soarelui, rochiile scurte reclamă ca pe nişte accesorii fireşti legănarea valurilor şi suflarea brizei, de răcoarea căreia vă feresc însă pantalonii şi rochiile lungi, în nopţile de plimbări pe punte sau faleză.

Realizate exclusiv din fire naturale, tricoturile colecţiei pret-a-porter Riviera 09, cu tematică de croazieră, dovedesc că întâlnirea fericită dintre imaginaţie, navigaţie şi fire poate da naştere şi altor colecţii decât cele de noduri marinăreşti. Accesoriile Carlei Szabo şi pantofii marca Ybo Vass, genţile şi poşetele Georgianei Nicolaescu, machiajul şi coafura semnate de Dana Argeşan şi Camelia Negrea îşi pun toate amprenta pe o prezentare atipică, în care manechinele nu expun, ci sunt expuse unui public invitat să defileze printre ele pentru a le redescoperi în decoruri asortate ingenios cu ţinutele.

Colecţia RIVIERA 2009 este inspirată de Summer Ambientalia, seria petrecerilor exclusiviste marca Peroni Nastro Azzurro, care au reînviat la Mamaia experienţa unei veri în stil italian, de la relaxarea la plajă şi cina tipic mediteraneană la croaziera cu yachtul Peroni. Un motiv în plus pentru ca Peroni Nastro Azzurro să fie partener principal al evenimentului de lansare RIVIERA 2009.