Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

Boracay, P/V 2012

KINGA VARGA pictorial de colectie Primavara-Vara 2012 in Insula Boracay, Filipine

Transparenta senzuala a tricotului in relief si racoarea delicata a matasii se contopesc intr-o colectie exotica semnata Kinga Varga
Colectia de primavara/vara 2012 a Kingai Varga te invita sa visezi la o plaja exotica cu palmieri si nisip fin, la un colt de lume unde apa are o culoare ireala, iar cerul pare pictat de mana celui mai talentat maestru. Acest taram magic este real, pentru ca designerul de tricotaje l-a descoperit pe insula Boracay din Filipine, una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Apa, cu o cromatica superba, apusul de un auriu serafic, nisipul fin si palmierii exotici au pus in valoare piesele colectiei.

Pantalonii largi, fustele vaporoase, maiourile lejere si rochiile fluide din cel mai fin tricot au fost puse in evidenta de trupurile unor filipineze cu trasaturi exotice. Alaturi de o echipa extraordinara – Katia Kalyani (fotograf) si trei modele si staruri tv locale – Kinga a demonstrat ca tricotul poate fi purtat si pe-o plaja exotica! In plus, tricotul a devenit foarte subtire, cu un joc de grafism aplicat, dar si imprimat, transformandu-l intr-un tricot in relief.

“Pentru a putea fi purtat la temperaturi ametitoare, am reinterpretat tricotul. A devenit foarte fin, transformandu-se intr-un voal delicat”, spune Kinga Varga.

Alaturi de tricotul delicat, designerul a introdus in colectie si alte materiale usoare: matasea, inul si voalul imprimat. Piesele colectiei au fost innobilate cu accente florale, accesorii din piele si pietre semipretioase.Nuantele alese pentru sezonul de primavara vara sunt unele delicate: alb, cappuccino, nude, piersica sau olive, dar si culori puternice: verde smarald, oranj rosiatic sau magenta corai.

Piesa de rezistenta a colectiei este o rochie exotica obtinuta din combinatia inedita de panza de sac si fasii de blanita naturala accesorizate de un artizan filipinez cu scoici si perle.Fotograf: Katya Kalyani
Modele: Brenda Bustamante, Vicky Rebote, Danielle M. Gonzalez
Locatii: Levantin Resort, SpiderHouse Resort Boracay Island, Philippines